Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili

Prednosti izolacije

Toplotna izolacija


Ko govorimo o toplotni izolaciji objekta, so najpomembnejši dejavniki okna in vrata. S pravilnim izvajanjem vrste ukrepov lahko kar najbolje izkoristite svoj energetski potencial.

Profili VEKA pomenijo izpolnjevanje standardov, ki jih predpisujejo zakoni o toplotni izolaciji tako za novogradnje kot za obnovljene objekte. Prav tako bo zelo enostavno doseči visoke standarde, ki jih določa nova Uredba o varčevanju z energijo (EnEV).

Ko gre za toplotno izolacijo oken, je najpomembnejši element koeficient uhajanja toplote (tako imenovana U-vrednost). Uporaba posebnega termo stekla in vrhunskih VEKA-PVC profilov ter njihova več-komorna tehnologija prinašajo optimalne rezultate.

Okna VEKA ne izpolnjujejo vseh teh zahtev samo s svojo privlačno zasnovo, temveč tudi s svojimi izrednimi notranjimi vrednostmi: vzdržljivost, vrhunski izolacijski več-komorni sistemi znižujejo stroške ogrevanja in zagotavljajo največjo zaščito in varnost. Optimalna zaščita pred hrupom izboljšuje kakovost in nivo udobja stanovanja, material pa je enostaven za vzdrževanje, odporen na vremenske vplive, trpežen in zagotavlja privlačen videz okna. Kovinske ojačitve, združljive s sistemi VEKA, zagotavljajo visoko raven varnosti.