Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Postanite VEKA partner

Kdor želi danes biti uspešen na tesarskih trgih, mora imeti močnega partnerja. Partner, ki ne ponuja samo prvovrstnih izdelkov, ampak nudi tudi komercialno in oglaševalsko podporo. VEKA je ta močan partner. Kot številka 1 na svetu v okenskih sistemih iz PVC, podjetje VEKA zagotavlja optimalno kakovost in paleto profilov, prilagojenih potrebam profesionalne proizvodnje. Raznolikost konstrukcij, ki lahko po obliki in barvi izpolnijo tudi najzahtevnejše želje, je edinstvena.

Konstruktivno sodelovanje z našimi produkcijskimi partnerji je tema za posebno pohvalo. Poleg tega od zdaj naprej tudi prodajno usmerjena marketinška podpora. Od privlačnih prodajnih prospektov do oglasov, VEKA ponuja vse, kar pospešuje prodajo in svojim partnerjem zagotavlja očitno prednost pred konkurenti.


Ko je VEKA vaš partner za okenske sisteme, vaše stranke dobijo najboljšo in najbolj vsestransko ponudbo.

Vaši roki bodo izpolnjeni, zahvaljujoč logističnemu centru VEKA, edinstvenemu na našem tesarskem trgu. Standardne barve dostavljamo v samo 7 dneh, po posebnem naročilu pa v največ 20 delovnih dneh. Paleto profilov s 70 mm, ki so sestavljeni iz dveh oblikovalskih linij SWINGLINE in SOFTLINE 70, je podjetje VEKA dopolnilo z novimi sistemi SOFTLINE 76, ARTLINE in SOFTLINE 82.

Profili VEKA so sinonim za vrhunsko tehnologijo, vrhunsko kakovost, praktično neomejene možnosti oblikovanja, pa tudi visoko raven varčnosti. Podjetje VEKA svojim partnerjem ponuja veliko število ustreznih storitev, od elektronske obdelave podatkov, brezplačnega prevoza do vaše delavnice, do individualne tržne podpore.

S tem postane VSAK partner uspešnejši.Pozanimajte se o ugodnostih, ki jih dobite kot partner VEKA. Pokličite nas, z veseljem se bomo dogovorili za sestanek ali pa nas poiščite na:
www.veka.com, www.veka.de, www.veka.hr

Princip partnerstva

Podjetje VEKA AG je od svoje ustanovitve do danes družinsko podjetje s približno 1.200 zaposlenimi, ki ima trenutno sedež v Sendenhorstu, in katerega cilj je zanesljivo in prijazno odgovoriti na želje in potrebe strank.

Proizvajalcem tesarskih izdelkov ponujamo sistemske rešitve, ki so zanesljiv ključ do uspeha. VEKA AG ponuja široko paleto vrhunskih in mednarodno certificiranih sistemov profilov, ki zagotavljajo veliko več: individualna storitev –v vsakem pogledu se lahko zanesete na vodilnega proizvajalca PVC profilov s 36-letnimi izkušnjami v tej panogi in storitvijo »know-how«.

Vsem partnerjem VEKA lahko, poleg zagotavljanja vrhunskih izdelkov in dostavnih storitev, pomagamo tudi z individualno podporo po najnovejših načelih sodobnega poslovanja. Da bi se vaše podjetje lahko posvetilo poslovnim ciljem, smo tukaj, da vas podpremo na vseh področjih poslovanja: tako pri vsakodnevnem poslovanju in izboljšanju proizvodnje kot podpori pri prodaji in razvoju strateških ciljev vašega podjetja.


Vaše prednosti, ki jih imate kot partner VEKA:

• Neposredna dostava do sedeža proizvodnje v roku največ sedem dni.

• Tehnična podpora za vse vrste profilov.

• Tehnična podpora VEKA na kraju samem rešuje delovne težave in optimizira proizvodnjo.

• Osebna ekipa za svetovanje in podporo EDV.

• Obsežni seminarji za partnerje in seminar za stranke enkrat letno.

• Usposabljanje vaših zaposlenih in začetek dela v tehničnem centru VEKA.

• Individualna podpora trženja, podpora pri poslovni strategiji, PR, internet.

• Podpora na javnih razpisih.

• »V +«, tržno-prodajni program, zasnovan posebej za obnovitvena dela.

• Prodajna podpora in oblikovanje prek digitalnih medijev: CD-ROM za proizvajalce, sistemski CD-ROM ali to spletno mesto

• PR- in lobistično poslovanje na trgu PVC tesarstva in mnogih drugih ustreznih storitev


Naš poslovni predlog za vas:

Vaša osebna tesarska dejavnostČe želite postati proizvajalec PVC izdelkov, se lahko v celoti zanesete na našo podpor – od nasvetov o oblikovanju proizvodnega prostora in razstavnega prostora, do izobraževanja vaših zaposlenih. Pripravili vas bomo za boj proti konkurenci. Od naše pomoči boste imeli vsakodnevno korist. Zanesite se na podjetje VEKA: uspeh z zanesljivim sistemom. Še danes se obrnite na svojega regionalnega predstavnika.