Фигура 7 копия 4 Untitled-1
  • VEKA profili
Misija in vizija

Želje, zaupanje, zahteve in potrebe naših strank so osrednja usmeritev našega poslovanja. Kot podjetje, ki deluje zunaj državnih meja in celin, je naš cilj ta, da se prilagodimo individualnim potrebam naših strank.

Izraz kupec ne pomeni samo neposrednega kupca (uporabnika) naših izdelkov, proizvajalcev oken in trgovcev, temveč tudi gradbene izvajalce in arhitekte, ki v svoje objekte vgradijo gotove izdelke iz naših profilov.

Da bi zadovoljili potrebe različnih skupin kupcev, se naša podjetja držijo visokih standardov glede kakovosti izdelkov, storitev in celovitega servisa. Naše poslovanje s kupci in tudi dobavitelji temelji predvsem na medsebojnem zaupanju in spoštovanju, prijateljskem partnerstvu.

Osnova poslovne kulture podjetja VEKA AG je tudi odgovornost do okolja, ne le pri izbiri kakovostnih surovin in proizvodnih procesov, temveč tudi pri razvoju izdelkov in večplastnih dejavnosti na področju recikliranja.

To je kakovost VEKA

Kakovost prvega razreda


Vsi izdelki, storitveni paketi in visokokakovostna partnerstva – to je naša opredelitev standardov kakovosti. Sistemi profilov najvišjega kakovostnega standarda – razreda A * za optimalne rešitve oken in vrhunsko storitev nas ločujejo od konkurence. Vse to je temelj skupnega uspeha s partnerji. *V skladu s standardom DIN EN 12608

Sistemi prihodnosti


Vse naše trenutne in prihodnje strategije, izdelki/sistemi in storitve imajo samo en cilj: zagotoviti našim partnerjem dolgoročno varnost in orientacijo ter da bo podjetje VEKA tudi v bodoče njihov varen dobavitelj sistemov profilov.

Inovativna tehnologija


VEKA spodbuja nove ideje in vodilne tehnologije in tako postaja »inovativen motor« v celotni industriji, npr. VEKA SPECTRAL – nova tehnologija površinske končne obdelave ali večfunkcijski sistem SOFTLINE 70 MB.

Inteligentne rešitve


Okno kot mrežni gradnik inteligentnega sistema in pomemben element ideje futurističnih pametnih domov: za nas to ni več samo vizija, temveč realnost. Želimo aktivno sodelovati pri razvoju digitalizacije naše industrije s koncepti, kot je IPS – Intelligent Product Solutions. VEKA s tem predstavlja idejo za uporabo »Industrije 4.0 = Industrijske revolucije 4.0« v tesarski industriji.

Trajnost


S pomočjo sekcije VEKA Umwelttechnik je bila ideja o recikliranju uresničena že 20 let nazaj in so jo sprejele vse komisije. Nenehno se uporabljajo tudi procesi kroženja energije in varčevanja z naravnimi viri pri proizvodnji in nabavi. VEKA je pri vsem tem pionir v smislu trajnosti in »krožne ekonomije«, ki jo zahteva trenutna politika.

Zanesljivost


VEKA posveča posebno pozornost partnerstvu in dolgoročnemu skupnemu poslovanju. Naš prijateljski odnos s partnerji in dobavitelji je pravi pokazatelj, kaj lahko pričakujemo.

Družinsko podjetje


VEKA je in ostaja družinsko podjetje. V Nemčiji je VEKA med TOP 500 najuspešnejših družinskih podjetij – to je potrditev uspeha in tudi obveznost za vse druge generacije.


Garancija kakovosti

Vsi izdelki sistema VEKA imajo zahtevane certifikate in jih je mogoče uporabljati v vseh podnebnih pasovih, vključno z območji na skrajnem severu in območji z močno kontinentalno klimo, visoko vlažnostjo in prekomerno obremenitvijo z vetrom.